Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΣΤΗΝ

ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ

Γιατι να βοηθησω;

Οι δύο Ιερές Μητροπόλεις Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρης ιδρύθηκαν σε τόπους όπου δεν υπήρχαν προηγουμένως Ελληνικές ή άλλες Ορθόδοξες Κοινότητες. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαθέτουν οικονομικούς πόρους για να επιβιώσουν. Το πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο συντηρείται και υποστηρίζεται αποκλειστικά από δωρεές φίλων της ιεραποστολής.

 

που πηγαινουν οι δωρεεσ;

Οι δωρεές χρησιμοποιούνται για να ενισχυθούν και να λειτουργήσουν:

 

  • τα ιεραποστολικά προγράμματα: Μισθοδοσία κληρικών, Μισθοδοσία εργαζομένων σε φιλανθρωπικά προγράμματα, ανέγερση και συντήρηση Ιερών Ναών και Πνευματικών Κέντρων, αγορά ιερών σκευών, μεταφράσεις λειτουργικών κειμένων και πνευματικών βιβλίων σε τοπικές διαλέκτους, κ.α.

 

  • τα φιλανθρωπικά προγράμματα: Λειτουργία και συντήρηση 15 σχολείων, 10 νοσοκομείων και ιατρείων, 5 ορφανοτροφείων και οικοτροφείων, διανομή τροφίμων, διανομή ρούχων, διανομή φαρμάκων και νερού, κατασκευή κατοικιών για απόρους και θύματα φυσικών καταστροφών, υποτροφίες σε απόρους μαθητές, σεμινάρια σε αναλφάβητους, προστασία και ψυχολογική υποστήριξη σε κακοποιημένες γυναίκες και κακοποιημένα παιδιά, κ.α.

 

 

 

πωσ μπορω να βοηθησω;

 

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner